Diensten Lammertse techniek oldenzaal

 

Bij Lammertse techniek bieden wij verschillende diensten aan. De meest belangrijke zullen wij hier voor u op een rijtje plaatsen.

Reparaties: Aan elk voertuig kunnen wij reparaties uitvoeren. Wij beschikken dan ook over professioneel gereedschap om reparaties in goede banen te kunnen leiden. Mocht een reparatie niet on the spot lukken, en bijvoorbeeld onderdelen besteld moeten worden, doen wij dit altijd met u in overleg. Bij reparaties kijken wij ook aandachtig naar andere punten, en informeren wij u als wij als garage iets constateren aan uw auto. Het controleren en diagnoseren van electronische storingen (boordcomputer) behoort ook tot de mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld storingslampjes dat u in uw display in beeld heeft.

Onderhoud: Of het nu om klein of groot onderhoud (beurten) gaat staan wij u graag van dienst. Onderhoud is op elke auto noodzakelijk zoals filters, olie en vloeistoffen. Ook belangrijke punten zoals een distributieriem of ketting behoort tot de mogelijkheden. Als u uw auto bijvoorbeeld APK klaar wilt hebben dan kunnen wij zowel onderhoud als een APK keuring of steekproef voor u combineren voor een goede prijs. Alle onderdelen zijn origineel, en worden bij erkende leveranciers besteld.

APK: Jaarlijks is het voor ieder voertuig verplicht een APK keuring te laten doen. Wij inspecteren auto's uitvoerig en zorgen dat uw auto daadwerkelijk veilig de weg op kan. Bij problemen kunnen wij deze direct verhelpen en zorgen dat uw voertuig gereed is voor APK keuring. Denk aan remmen, balanceren, werking lichten, claxon, een lekke uitlaat en algemene staat voertuig (Roest bijvoorbeeld). Neemt u contact met ons op voor meer info APK keuring Oldenzaal en laat uw voertuig snel APK keuren.

Banden verwisselen: Als de winter of zomerperiode aangebroken is en u uw banden wilt verwisselen, dan bent u zonder het maken van een afspraak bij ons welkom. Wij wisselen banden voor u en beschikken over de juiste apparatuur om deze vakkundig te verwisselen. Het stallen van uw banden in de toekomst is bij Lammertse techniek Oldenzaal mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Airco: Indien u op reis wilt met uw auto en uw airco wilt laten checken, dan kan dat door onze garage. Wij kunnen deze niet alleen diagnoseren, maar ook hervullen, reinigen en testen op werkzaamheid. Voorkom verassingen in snikhete zomers en zorg dat uw airco geurloos en zo optimaal mogelijk werkt. Let op: Sleutel nooit zelf aan uw airco! Het gas dat in de airco aanwezig is is schadelijk voor het mileu en uzelf. Laat dit altijd door een erkende specialist doen.

Verkoop occasions: Wij richten ons op verkoop van gebruikte auto's. Deze kunt u bij ons bezichtigen in onze showroom aan de Hinmanweg 9y in Oldenzaal. Het is niet nodig om een afspraak te maken en kunt u op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bij ons langskomen voor bezichtiging. Alle voertuigen die wij te koop hebben zijn gecontroleerd en hebben teminste een grote beurt gehad alvorens deze worden aangeboden.

Inruil auto's: Bij verkoop van occasions is het mogelijk om uw auto in te ruilen. Dit houdt in dat wij uw oude voertuig over kunnen nemen, en op de occasion die u kopen wilt een korting kunnen bieden. Dit wordt ook wel een inruilpremie genoemd die direct met de verkoopsprijs van uw occasion verrekend wordt. Wel stellen wij als minimale eis dat uw voertuig door ons in de garage gecontroleerd wordt alvorens wij een offerte voor u kunnen maken. Kom eens langs bij ons voor meer info!

Laswerkzaamheden: Uitlaat lek? Schade herstel? Dorpels doorgeroest? Wij kunnen bij ons in onze garage verschillende laswerkzaamheden verrichten en zorgen dat uw auto of voertuig weer prima in orde is. Lassen is in sommige gevallen noodzakelijk om bijv de vesteviging van uw auto te kunnen waarborgen als er sprake is van ernstige roestvorming. Hierdoor kan lassen namelijk niet ontbreken. Het lassen wordt op ervaren wijze uitgevoerd.